189122_189160304454554_7920513_n      Nu știu exact dacă povestea bijuteriilor Brielle, bijuteriile mele a început pe malul însorit al Mării      Mediterane, în Spania, când am văzut primele accesorii croșetate din sârmă colorată. Poate că a început odată cu povestea de dragoste înfiripată între mine și brățara lată cu sclipiri de asfințit pe care am luat-o de acolo și pe care am purtat-o luni întregi, fără încetare. Atât de mult mi-a plăcut!

Sau poate bijuteria Brielle îți trage formele schimbătoare din bazarurile Indiei. Aici, pietre semiprețioase în toate culorile curcubeului m-au ademenit de jos, de pe o păturică veche și deșirată sau dintr-o cutie ruginită. Culorile lor mi s-au părut că s-ar potrivi amețitor cu firul aurit sau argintat care le va prinde forma, strâns, într-o buclă de croșetă.

E posibil, totuși, să fi început de mai demult povestea, fără să mă anunțe, din zâmbetul neîntrerupt al Tailandei, din florile ei mari și exotice, din sclipiri verzui de jad sau din plimbarea magică prin cel mai mare magazin de bijuterii din lume.

Intre timp am urmat cursul Basic One, al scolii de bijuterie contemporana Assamblage, sub indrumarea lui David Sandu si Gabrielei Popescu, unde am deprins lucrul in argint, precum si diferite notiuni despre bijuteria contemporana in general.

In acest moment imbin diferite tehnici si materiale, printre care argint, sarma de cupru, colorata si piele.  Fiecare dintre bijuterie mele ascunde inauntru ore intregi de vise, de zambete si munca si se incheie doar pentru a face loc urmatoarei idei, pentru a renaste si a se reinventa intr-o alta piesa unica si originala.
Puteti regasi bijuteriile marca Brielle Bijoux by Gabi Secarea si pe pagina de facebook: www.facebook.com/brielle.bijoux.ro

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *